Yritys

Tervetuloa Hiustuotteet24h.fi verkkokauppaan!

 

Meiltä voit ostaa kaikki hiusalan tuotteet edullisesti, helposti, vaivattomasti ja turvallisesti.

Olemme suomalainen yritys jonka taustat alkavat 1960-luvulta. Siitä saakka olemme

palvelleet suomalaisia hiusalan yrittäjiä sekä kuluttajia.

Nyt olemme avanneet verkkokaupan kuluttajille, josta löydät hiusalan kaikki tuotteet sekä miehille, naisille että koko perheelle kaikkine tarvikkeineen.

 

Meiltä löydät valikoiman joka kattaa kaikki hiusalan parhaat merkit ja kaikki heidän tuotteensa, unohtamatta omaa maahantuontia jota aiemmin ei ole tarjottu suoraan kuluttajille.

Nyt voit ostaa kaikkia tuotteitamme myös suoraan verkkokaupasta.

Meiltä löydät kaikki parhaat merkit ja heidän tuotteensa, shampoista, hoitoaineista ja muista hiusalan tuotteista, tutustu siis rauhassa laajaan valikoimaamme.

Koska palvelemme myös alan yrittäjiä, meillä ovat siten edustettuina kaikki alan parhaat merkit ja heidän valikoimansa. Tule siis tutustumaan ja löydä itsellesi parhaiten soveltuvat tuotteet.

Esimerkkejä tuotemerkeistä: Cutrin, Schwartzkopf, Wella, jne. Tutustu tuotemerkkeihin.

 

Hyödynnä myös kanta-asiakkuusohjelmamme, liity kanta-asiakkaaksi ja kerää bonuspisteitä jokaisesta ostoksestasi. Keräämäsi bonukset voit käyttää seuraavan ostoksesi yhteydessä, bonusvalikoima päivittyy kausiluontoisesti, kannattaa siis katsoa mitä hiusalan tuotteita on tällä hetkellä bonustuotteina. Liity kanta-asiakkaaksi.