Hiukset » Tuotepakkaukset » SP Luxe Oil Lahjapakkaus

-22% SP Luxe Oil Lahjapakkaus

SP Luxe Oil Lahjapakkaus

Tuotekoodi 8005610671499

Lahjapakkaus kaikille ylellistä hoitoa kaipaaville hiuksille. Erinomainen lahja myös pidennyshiuksille!

38.22 €49.00 €(Sis. Alv. 24%)

Sp Luxe Oil -tuotteet ovat täyteläisiä; sopivat erinomaisesti käsitellyille, karheille tai muuten hemmotteluhoitoa haluaville hiuksille. Pidennyshiuksetkin rakastavat niitä, eivät säikähdä shampoon ja hoitoaineen sisältämästä jälleenrakentavasta keratiinista, sillä se ei jäykistä hiuskuitua tai avaa turhaan hiuksen pintakerrosta. Tuotteet ovat silottavia, pehmentäviä, kiiltoa ja käsiteltävyyttä antavia.

Pakkaus sisältää;

SP LuxeOil Keratin Protect Shampoo 200ml

Ylellinen, keratiinia sisältävä shampoo vahvistaa hiuksia jättäen ne ilmaviksi ja kuohkeiksi. Suunniteltu käytettäväksi yhdessä SP LuxeOil Reconstructive Elixirin kanssa ilman, että hiuksista tulee raskaat. Pesee ja hoitaa hiuksia hellävaroen. Erinomainen käsitellyille hiuksille. Ei sisällä öljyä, vaan kosteuttaa hiuksia glyseriinin avulla.

SP LuxeOil Keratin Conditioning Cream 200ml

Hiusta pehmentävä hoitoaine päivittäiseen käyttöön. Korjaa hiusvaurioita. Ylellisten öljyjen yhdistelmä elvyttää kaikki hiustyypit, erityisesti kuivat ja karheat hiukset. Sileyttä, notkeutta ja suojaa ulkoisia rasituksia vastaan. Pidennyshiuksille turvallinen koostumus. Nestemäinen keratiini ja öljyt hoitavat, pehmentävät ja silottavat hiusta.

Sp LuxeOil Reconstructive Elixir 30ml

Hienostunut eliksiiri tuo hiuksiisi uutta pehmeyttä ja kiiltoa. Jojoba-, Argania- ja manteliöljyä sisältävä sekoitus imeytyy hiuksen rakenteeseen ja muuttaa sen sisältä käsin, suojaten keratiinia. Pidennyshiukset rakastavat tätä ihmeöljyä!

  • Valmistelee hiukset ennen käsittelyä
  • Suojaa shampoopesun jälkeen
  • Silottaa föönauksen jälkeen
  • Kiiltoa kuiville hiuksille

 

O.P.I -kynsilakka Glitzerland -Swiss gold in the cold

Metallinkimmeltävä kultainen, laadukas kynsilakka.