Hiukset » Hiusvärit ja sävyttävät tuotteet » Shokkivärit » Manic Panic High Voltage -suoraväri 118ml Virgin Snow

Manic Panic High Voltage -suoraväri 118ml Virgin Snow

Tuotekoodi 612600110333

Vegaaniystävällinen, eläimillä testaamaton shokkiväri upeiden tyylien loihtimiseen. Tällä sävyllä saat kirkkaan vaaleita sävyjä, hiukset kuin puhdasta ensilunta.

14.90 €(Sis. Alv. 24%)

Luo yksilöllisiä, näyttäviä tyylejä, herätä paniikkia tai maanista ihastusta markkinoiden himotuimmilla sävyillä! 

Virgin Snow -sävy taittaa keltaisuutta ja toimii erinomaisesti vaalennetuissa hiuksissa puhtaan platinanvaalean luomisessa.

Kun haluat vaalean sävyn ilman keltaisuutta, suosittelemme ensin Manic Panic Flash Lightning 30vol. –vaalennuskäsittelyä ja kun sopiva vaalea pohjaväri on saavutettu, päälle Manic Panic Virgin Snow -sävyä taittamaan keltaisuutta, jota jää yleensä hiukseen aina vaalennuskäsittelyn jälkeen. Voit käyttää tätä taittavaa sävyä myös muiden vaalennus - tai raidoituskäsittelyjen jälkeen.

Sävyssä on äärimmäisen kevyt violetin vivahde, joka eliminoi ei-toivottuja messingin ja keltaisuuden sävyjä. Värjäyksen jälkeen hiuksen vaaleimmissa kohdissa mahdollisesti näkyvä liiallinen violetin sävy häviää yleensä ensimmäisen pesukerran myötä.

HUOM!

Manic Panic High Voltage -hiusväri on erittäin hellävarainen hiuksillesi eikä se kuivata tai rasita hiusta. Värjäystulos riippuu aina hiusten kunnosta ja laadusta, joten emme ole vastuussa poikkeavista värjäystuloksista. Jokainen hiuslaatu on erilainen ja eri sävyt peseytyvät hiuksista pois eri tavoin, joten värin intensiivisyys ja kesto on yksilöllistä. Jos olet epävarma, kokeile värjäystä ensin pieneen hiusmäärään, jolloin näet suuntaa-antavan värjäystuloksen. Emme ole vastuussa värjäytyneistä vaatteista tai esineistä. Noudata huolellisuutta käsitellessäsi tuotetta. Ei lasten ulottuville tai näkyville.

Manic Panic -shokkivärejä ei ole testattu eläimillä, ne ovat vegaaniystävällisiä eikä niissä ole ammoniakkia, vetyperoksidia tai PPD:tä. Tuote ei ole erityisen allergisoiva, mutta mikäli et ole ennen värjännyt hiuksiasi, tee ohjeenmukainen allergiatesti ennen hiusten värjäystä.

ALLERGIATESTI

Levitä väriainetta ihollesi esim. käsitaipeeseen ja odota muutama päivä pesemättä ihoaluetta. (Väristä jää jälki joka haihtuu myöhemmin pesujen myötä pois.) Jos saat iho-oireita; kutinaa, punoitusta, kirvelyä, (myös muualla ihossa kuin mihin väriainetta on levitetty) tai turvotusta aiheuttavia silmä- tai hengitystieoireita; Huuhtele aine pois runsaalla vedellä ja ota yhteys lääkäriin. Älä käytä hiusväriä.

Käytä tuotetta aina terveelle iholle ja hiuspohjaan. Älä värjää hiuksiasi jos hiuspohjassa esiintyy haavaumia tai ärtyneisyyttä.

Huoltaja on vastuussa alaikäisen värin ostosta ja käytöstä.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös