Toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Tuotteilla, joita löytyy varastosta on toimitusaika n. 2-4 arkipäivää.

Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti loppunut, ilmoitetaan siitä asiakkaalle tilausvahvistuksessa. Tuote jälkitoimitetaan mahdollisimman pian.

Kaikki verkkokaupassa esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tilauksen summa määräytyy tilaushetken hintojen mukaan. Verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Tilaukset maksetaan verkkopankissa verkkopankkitunnuksilla tai laskutuksen kautta osamaksulla. 


Ostaminen ei edellytä rekisteröitymistä. Onnistuneen tilauksen päättää tilausvahvistus, joka lähetetään automaattisesti tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistus kannattaa säilyttää tilauksen myöhempää tarkistusta varten. Kun tilaus on maksettu, se siirtyy käsiteltäväksi eikä tilausta voi enää muuttaa.

Verkkokaupalla on oikeus olla hyväksymättä tilausta syytä ilmoittamatta. Verkkokauppa pidättää oikeuden tilauksen perumiseen myös selvien hintavirheiden osalta. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa niin merkittävästi tuotteen oikeasta hinnasta, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys.

Ostamalla verkkokaupasta tilaaja hyväksyy, että verkkokauppa lähettää tilaajalle kirjepostia, sähköpostia tai tekstiviestejä tilaukseen, toimitukseen ja markkinointiin liittyvissä asioissa.

Mikäli paketti palautuu noutamattomana Postista takaisin, otamme asiakkaaseen yhteyttä. Lähetämme tilauksen uudelleen yhden kerran veloituksetta. Mikäli paketti palautuu toisen kerran, veloitamme tilauksesta yhden postimaksun. Tuotteiden hinta palautetaan Paytrailin kautta.

Postin pakettien säilytysajat 7 päivää (Paketit Postin palvelupisteestä ja automaateissa. Perille toimitettavat paketit ja kuljetusyksiköt, jotka on yritetty jakaa vastaanottajalle.)

Palautusoikeus

Tuotteilla on Suomen lain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi pakkauksen on oltava avaamaton ja tuotteen käyttämätön. Harjat, klipsit, kammat, kampausrullat, valkit, pinnit ym. tuotteet luetaan hygieniatuotteiksi, joita palautusoikeus ei koske. Jos tuote on mielestäsi viallinen tai ei toimi oikein, ota viipymättä yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla asiakaspalvelu@hiustuotteet24h.fi. Lähetämme tarkemmat palautusehdot ja -ohjeet sähköpostilla. Mikäli palautetun tuotteen myyntipakkaus ei ole myyntikuntoinen, veloitetaan ostajalta vioittuneesta tuotepakkauksesta kymmenen (10) euroa.
 

Tietosuojakäytäntö

Kun käyt sivustolla Hiustuotteet24h, käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Olemme sitoutuneet käsittelemään henkilötietojasi turvallisesti ja suojatusti. Lisätietoja tietosuojasta rekisteriselosteesta.