Miksi kannattaa olla jäsen? Jäsenille tarjotaan parhaat tarjouksemme, ilmainen toimitus kaikkiin yli 35€ tilauksiin Postipaketilla ja voit kerryttää bonuspisteitä kaikista tilauksistasi. Nämä ja muut ihanat jäsenedut saat liittymällä klubiin. Tervetuloa Hiustuotteet24h klubiin!

Tilauksen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää.

Toimitustavat:

Postipaketti - Nouto Postista tai Postin pakettiautomaatista 5,90€

Voit valita noutopaikaksi joko Postin noutopisteen tai Postin pakettiautomaatin. Toimitusvahvistuksessa saat seurantakodin, jolla voit seurata pakettisi kulkua. Saat ilmoituksen sähköpostitse ja/tai tekstiviestitse, kun paketti on noudettavissa.

Postin noutoilmoituksesta saat tiedon paketin viimeisestä noutopäivästä.

Otathan henkilöllisyystodistuksen mukaan noutaessasi paketin Postista.

Yli 50€ tilaukset rahtivapaasti.

Posti Express – kotiinkuljetus 12,90€

Tilauksesi on perillä pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä klo 16 mennessä. Tarkemmat toimitusajat voit tarkistaa Postin toimitusaikakyselystä. Palveluun ei kuulu soittoa ennen toimitusta.

Mikäli Posti ei tavoita vastaanottajaa, paketti toimitetaan lähimpään Postin noutopisteeseen.

Asiakas saa tästä sähköisen ilmoituksen noudosta.

Postin noutoilmoituksesta saat tiedon paketin viimeisestä noutopäivästä.

Yli 70€ tilaukset rahtivapaasti.

Tilaaminen:

Ostaminen ei edellytä rekisteröitymistä. Kun tilaus on tullut onnistuneesti perille, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Mikäli huomaat tilausvahvistuksessa virheen, otathan mahdollisimman pian yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@hiustuotteet24h.fi

Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme, olemme tästä asiakkaaseen yhteydessä sähköpostitse/tekstiviestitse.

Kun olet saanut tilauksesta toimitusvahvistuksen tilausta ei voi enää perua.

Tekemällä tilauksen suostut henkilötietojesi käsittelyyn.

Klubin käyttöehdot:

1. Rekisteröitymällä verkkokauppaan liityt klubiin ja annat suostumuksesi siihen, että Hiustuotteet24h voi lähettää sinulle markkinointiviestejä sähköpostitse. Voit pysyä jäsenenä niin kauan kuin haluat ja voit hallita suostumuksiasi ja tietojasi Oman käyttäjätilin kautta. Voit hyödyntää jäsenyyteesi liittyviä etuja ja tarjouksia, kun olet kirjautuneena asiakastilillesi.

2. Bonuspisteet ovat voimassa 1 vuoden niiden saamisesta. Hiustuotteet24h ei ole korvausvastuussa käyttämättä olevista alennuspisteistä tai vanhoiksi menneistä pisteistä. Bonuspisteitä ei voi muuttaa rahaksi.

3. Hiustuotteet24h pidättää oikeuden muuttaa bonuspistejärjestelmän ehtoja tai lopettaa järjestelmän ilman erillistä ilmoitusta tai korvausvastuuta käyttämättä olevista bonuspisteistä.

 

Hintatiedot:

Kaikki verkkokaupassa esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tilauksen summa määräytyy tilaushetken hintojen mukaan. Verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin sekä tilauksen perumiseen myös selvien hintavirheiden osalta. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa niin merkittävästi tuotteen oikeasta hinnasta, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys.

 

Palautusoikeus:

Tuotteilla on lainmukainen 14 vrk palautusoikeus pois lukien hygieniatuotteet esim. harjat, kammat, hiuspannat, hiusklipsit, kampausrullat, hiusvalkit. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, alkuperäisissä pakkauksissa sekä myyntikuntoisia. Mikäli palautetun tuotteen myyntipakkaus ei ole myyntikuntoinen, veloitetaan ostajalta vioittuneesta tuotepakkauksesta kymmenen (10) euroa.

Reklamaatiot:

Tarkistathan tilaamasi tuotteet heti saatuasi paketin. Jos tuote on mielestäsi viallinen tai ei toimi oikein, otathan viipymättä yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@hiustuotteet24h.fi, lähetämme sinulle tarkemmat palautusohjeet sähköpostitse.

Noutamatta jäänyt paketti:

Mikäli paketti palautuu noutamattomana Postista takaisin, palautamme asiakkaalle rahat Paytrailin kautta. Veloitamme noutamattomasta paketista postikulut.

Takuu:

Tuotteiden takuuaika määräytyy valmistajien takuuehtojen mukaisesti. Mikäli tuotteessa ilmenee takuun alaisia vikoja, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@hiustuotteet24h.fi.

Maksutavat:

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

www.paytrail.com 

Pankkimaksut:

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet joko pankkien tarjoamiin eBanking-rajapintoihin tai open banking-rajapintoihin pohjautuen. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, joka välittää maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut:

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, Mastercard-, Debit Mastercard – korteilla.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat:

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.

Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

Pivon käyttöehdot

MobilePay

Ehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.

MobilePayn ehdot

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:

OP:n yleiset euromaksuehdot (.pdf)

Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla (.pdf)

Apple Pay

Käyttöehdot ovat tarjolla Applen sivuilla.

Apple Payn käyttöehdot

 

Lasku- ja osamaksupalvelut:

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Walley ja Jousto. Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Walley

Walleyn yleiset lasku- ja erämaksuehdot yrityksille (.pdf)

Walleyn yleiset lasku-, tililuotto ja erämaksuehdot (.pdf)

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (.pdf)

Lue lisää: walley.fi

Jousto

Jousto-tuoteseloste (.pdf)

Lue lisää: jousto.com

OP Lasku

OP Laskun luottosopimuksen ehdot (.pdf)

OP Laskun tuoteseloste kuluttajalle (.pdf)

OP Laskun tuoteseloste kauppiaalle (.pdf)

Lue lisää: op.fi

Tilaa uutiskirje