Miksi kannattaa olla jäsen? Jäsenille tarjotaan parhaat tarjouksemme, ilmainen toimitus kaikkiin yli 35€ tilauksiin Postipaketilla ja voit kerryttää bonuspisteitä kaikista tilauksistasi. Nämä ja muut ihanat jäsenedut saat liittymällä klubiin. Tervetuloa Hiustuotteet24h klubiin!

Hiustuotteet24h.fi

Kun käyt sivustolla Hiustuotteet24h, käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Olemme sitoutuneet käsittelemään henkilötietojasi turvallisesti ja suojatusti.

Rekisterinpitäjä

R&P Beauty Oy

y-tunnus: 2653984-8

Rekisterin nimi

Hiustuotteet24h.fi: n verkkokaupan käyttäjärekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Hiustuotteet24h.fi verkkokaupan käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitoon, yhteydenotto-, markkinointi- sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin. Rekisteriin on pääsy ainoastaan niillä henkilöillä, joiden työtehtävät edellyttävät rekisterissä olevien tietojen käsittelyä.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:

Nimi

Osoite

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi hiustuotteet24h.fi -verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja kolmansille osapuolille.

Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoverkkoa jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten.

Rekisteröidyn tarkastus oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisterin pitäjälle.

Tiedon korjaaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjään tiedon korjaamiseksi.

Yhteydenotot: asiakaspalvelu@hiustuotteet24h.fi

Tilaa uutiskirje