Miksi kannattaa olla jäsen? Jäsenille tarjotaan parhaat tarjouksemme, ilmainen toimitus kaikkiin yli 35€ tilauksiin Postipaketilla ja voit kerryttää bonuspisteitä kaikista tilauksistasi. Nämä ja muut ihanat jäsenedut saat liittymällä klubiin. Tervetuloa Hiustuotteet24h klubiin!

Tervetuloa Hiustuotteet24h Klubiin

Tervetuloa Hiustuotteet24h Klubiin

Hiustuotteet klubi tarjoaa sinulle parhaimman mahdollisuuden saada huippuetuuksia tuoteostoksissa. Liittymällä jäseneksi saat vain klubilaisille suunnatut tarjoukset, ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 35€ tilauksiin Postipaketilla ja voit kerryttää bonuspisteitä kaikista tilauksistasi.
Mitä ovat bonuspisteet? Bonuspisteitä voi kerätä vain kirjautumalla käyttäjätilille. Bonuspisteitä kertyy jokaisesta toimitetusta tilauksesta tuotekohtaisin bonuspistein. Näet bonuspisteesi omalla käyttäjätililläsi ja kertyneitä bonuspisteitä voit myös käyttää milloin tahansa haluamasi määrän. Kun olet valinnut haluamasi tuotteet ja siirtynyt ostoskoriin, voit päättää haluatko käyttää bonuspisteesi nyt vai myöhemmin.
Bonuspisteitä kannattaa todellakin kerätä, sillä saat niillä rahanarvoista etua. 10 bonuspistettä vastaa 1 (€) euroa.
Haluatko liittyä klubiin? Jäsenyys on helppoa; rekisteröidyt sivuillamme ja jäsenyytesi alkaa heti. Klubi-jäsenyys ei velvoita sinua mihinkään ja halutessasi voit erota klubista milloin tahansa. Klubiedut ja muut uutiset tulet saamaan kätevästi sähköpostiisi.

Uniikkeja lisäetuja

Saat vain klubilaisia koskevia tarjousetuja

Liittymisetu

Ensimmäisestä tilauksesta saat 20% alennusta

Kerrytä bonuspisteitä

Jokainen ostos kerryttää rahanarvoisia bonuspisteitä

Alempi rahtiraja

Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksiin Postipaketilla
Rekisteröitymällä liityt klubin jäseneksi
Liity jäseneksiLue lisää Klubin käyttöehdoista tästä

Tilaa uutiskirje