Tuotemerkit » Moroccanoil » Moroccanoil Magic Of Repair Lahjapakkaus 2021

Moroccanoil Magic Of Repair Lahjapakkaus 2021

Tuotekoodi 7920113146082

Hiuksia korjaavat shampoo, hoitoaine ja öljy, ihanassa kosmetiikkalaukussa!

49.00 €(Sis. Alv. 24%)

Moroccanoil Moisture Repair shampoo 250ml - Kosteuttava ja korjaava shampoo heikentyneille ja vahingoittuneille hiuksille.Kosteuttava ja korjaava shampoo. Pehmeästi puhdistava ja vahvistava koostumus, joka korjaa vahingoittuneita hiuksia antioksidanttipitoisella argaaniöljyllä, rakentavalla keratiinilla ja rasvahapoilla. Palauttaa kimmoisuutta, kosteuttaa ja kiiltoa.

Moroccanoil Repair Conditioner 250ml - Kosteuttava ja korjaava hoitoaine heikentyneille ja vahingoittuneille hiuksille.Hellästi takkuja selvittävä, vahvistava koostumus hoitaa hiuksia antioksidantteja sisältävällä argaaniöljyllä, rakentavalla keratiinilla sekä rasvahapoilla, jotka virvoittavat hiuksia ja tekevät niistä muotoiltavampia.

Moroccanoil Treatment hoitoöljy 10ml - Ylellistä Arganöljyä sisältävä hoitoöljy kaikille hiuslaaduille. Ainutlaatuinen koostumus, joka sisältää runsaasti argaaniöljy -antioksidantteja. Se imeytyy välittömästi hiuksiin ja parantaa niiden muotoiltavuutta ja kiiltoa, antaen pitkään kestävää hoitoa ilman jäämiä.