Kauneus » Kasvot » Ihonhoito » Löwengrip LCC The Cream 75ml

Löwengrip LCC The Cream 75ml

Tuotekoodi 7350073860180

Tehokkaasti kosteuttava ja rauhoittava voide päivä- ja yökäyttöön.

39.00 €(Sis. Alv. 24%)

Syväkosteuttava kasvovoide, joka antaa iholle 24 tunnin kosteutuksen. The Cream kasvovoide on todellinen kosteuspommi, joka lisää ja säilyttää ihosi kosteuden. Tuote suojaa ihoa rasitukselta ja ulkoisilta stressitekijöiltä ehkäisten ihon ikääntymismuutoksia. Hyaluronihappo kasvattaa ihon kosteustasapainoa ja ehkäisee juonteiden muodostumista. Voiteen aktiiviainesosat tasapainottavat ihon omaa suojamuuria ja tasoittavat ihon punoitusta ja epätasaista ihonväriä sekä rauhoittavat ihoärsytystä. Sopii normaalille ja herkälle iholle.

Vaikuttavat aineet: hyaluronihappo (lisää ihon kosteustasoa ja ehkäisee juonteiden muodostumista), bisabololi (kamomillasta eristetty uute ehkäisee tulehdusta ja rauhoittaa herkkää ja ärtynyttä ihoa), skvalaani (ihon omia rasvoja muistuttava aine, joka ehkäisee kosteuden haihtumista iholta jättämättä ihoa tahmean tuntuiseksi) allantoiini (supistaa huokosia, rauhoittaa ja pitää yllä ihon kosteutta).

Tuoksu: myskinen ja puinen (latvatuoksu: omena ja persikka, sydäntuoksu: kukkaisia ja kermaisia nuotteja, pohjatuoksu: meripihka, myski ja setripuu).

Käyttö: Levitä herneen kokoinen määrä voidetta puhdistetuille kasvoile. Vältä silmänympärysaluetta. Voidaan käyttää sekä päivä- että yövoiteena.