Hiukset » Tuotepakkaukset » Wella Sp Luxeoil Lahjapakkaus 2022

Wella Sp Luxeoil Lahjapakkaus 2022

Tuotekoodi 4064666574851

Lahjapakkaus kaikille ylellistä hoitoa kaipaaville hiuksille

45.90 €(Sis. Alv. 24%)

Lahjapakkaus sisältää:

Keratin Protect Shampoo 200ml:

Ylellinen, keratiinia sisältävä shampoo vahvistaa hiuksia jättäen ne ilmaviksi ja kuohkeiksi. Suunniteltu käytettäväksi yhdessä SP LuxeOil Reconstructive Elixirin kanssa ilman, että hiuksista tulee raskaat. Pesee ja hoitaa hiuksia hellävaroen. Erinomainen käsitellyille hiuksille. Ei sisällä öljyä, vaan kosteuttaa hiuksia glyseriinin avulla.

Keratin Conditioning Cream 200ml:

Hiusta pehmentävä hoitoaine päivittäiseen käyttöön. Korjaa hiusvaurioita. Ylellisten öljyjen yhdistelmä elvyttää kaikki hiustyypit, erityisesti kuivat ja karheat hiukset. Sileyttä, notkeutta ja suojaa ulkoisia rasituksia vastaan. Pidennyshiuksille turvallinen koostumus. Nestemäinen keratiini ja öljyt hoitavat, pehmentävät ja silottavat hiusta.

Reconstructive Elixir 30ml:

Hieno jälleenrakentava eliksiiri tuo hiuksiisi uutta rakennetta. Argania-, jojoba- ja manteliöljyä sisältävä sekoitus imeytyy hiusten rakenteeseen ja muuttaa sen sisältä käsin, suojaten keratiinia.
Ei tahmaa tai rasvoita. Erinomainen tuote hiuksiin jätettäväksi hoitoaineeksi kaikille hiustyypeille. Suojaa myös lämpökäsittelyjen vaurioilta.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös