Hiukset » Tuotepakkaukset » Nioxin Trial Kit System 6

Nioxin Trial Kit System 6

Tuotekoodi 81630816

Tehokas hoito-ohjelma voimakkaasti kemiallisesti käsitellylle hiukselle jossa esiintyy selvää hiustenlähtöä. Sekä miehille että naisille!

39.00 €(Sis. Alv. 24%)

Sisältää:

  • Cleanser 150ml -Shampoo voimakkaasti kemiallisesti käsitellylle hiukselle jossa esiintyy selvää hiustenlähtöä. Sekä miehille että naisille! Auttaa poistamaan hiustupet tukkivaa talia sekä rasvahappoja ja epäpuhtauksia hiuksista ja hiuspohjasta. Puhdistaa hiukset ja saa ne näyttämään tuuheammilta. Voimakkaasti kosteuttava vaikutus! Puhdistaa vaalennetut, permanentatut tai suoristetut hiukset hellävaraisesti. Auttaa korjaamaan vaurioituneita, selvästi ohentuneita ja katkeilevia hiuksia. Ihana virkistävä, puhdas tunne hiuspohjassa piparminttuisella tuoksulla!
  • Scalp Revitaliser 150ml -Hoitoaine voimakkaasti kemiallisesti käsitellylle hiukselle jossa esiintyy selvää hiustenlähtöä. Sekä miehille että naisille! Voimakkaasti kosteuttava vaikutus! Hoitaa vaalennetut, karheat luonnonkiharat, permanentatut tai suoristetut hiukset tehokkaasti. Auttaa korjaamaan vaurioituneita, selvästi ohentuneita ja katkeilevia hiuksia. Ihana virkistävä, puhdas tunne hiuspohjassa piparminttuisella tuoksulla!
  • Scalp & Hair Treatment 40ml -Hiuspohjaan jätettävä hoitoaine voimakkaasti kemiallisesti käsitellylle hiukselle jossa esiintyy selvää hiustenlähtöä. Sekä miehille että naisille! Hiuspohjan hoitoon kehitetty täsmähoito joka sisältää antioksidantteja, kasviuutteita sekä piparminttuöljyä. Auttaa tasapainottamaan ja virkistämään hiuspohjaa. Voi aiheuttaa tilapäistä punoitusta verenkierron vilkastumisen vuoksi.

Kolmiosainen käsittely, joka auttaa puhdistamaan ja hoitamaan hiuspohjaa sekä hiuksia. Luo ihanteelliset edellytykset hiuspohjaan, jotta hiuksista tulee paksumman ja tuuheamman näköiset.