Hiukset » Tuotepakkaukset » Nioxin Trial Kit System 5

Nioxin Trial Kit System 5

Tuotekoodi 81630809

Tehokas hoito-ohjelma voimakkaasti kemiallisesti käsitellylle, hentolaatuiselle hiukselle. Sopii miehille sekä naisille.

48.50 €(Sis. Alv. 24%)

Sisältää:

  • Cleanser 150ml -Shampoo voimakkaasti kemiallisesti käsitellylle, hentolaatuiselle hiukselle. Sopii miehille sekä naisille. Auttaa poistamaan hiustupet tukkivaa talia sekä rasvahappoja ja epäpuhtauksia hiuksista ja hiuspohjasta. Puhdistaa hiukset ja saa ne näyttämään tuuheammilta. Voimakkaasti kosteuttava vaikutus! Puhdistaa vaalennetut, permanentatut tai suoristetut hennot hiukset hellävaraisesti. Ihana virkistävä, puhdas tunne hiuspohjassa piparminttuisella tuoksulla!
  • Scalp Revitaliser 150ml -Hoitoaine voimakkaasti kemiallisesti käsitellylle, hentolaatuiselle hiukselle. Sopii miehille sekä naisille. Tehokkaasti kosteuttava ja vahvistava hoitoaine, joka parantaa hiusten vastustuskykyä ja säätelee myös hiuspohjan kosteustasapainoa. Hoitaa vaalennetut, permanentatut tai suoristetut hiukset hellävaraisesti. Ihana virkistävä, puhdas tunne hiuspohjassa piparminttuisella tuoksulla!
  • Scalp Treatment 50ml -Hoitoaine voimakkaasti kemiallisesti käsitellylle, hentolaatuiselle hiukselle. Sopii miehille sekä naisille.Tehokkaasti kosteuttava ja vahvistava hoitoaine, joka parantaa hiusten vastustuskykyä ja säätelee myös hiuspohjan kosteustasapainoa. Hoitaa vaalennetut, permanentatut tai suoristetut hiukset hellävaraisesti. Ihana virkistävä, puhdas tunne hiuspohjassa piparminttuisella tuoksulla!

Kolmiosainen käsittely, joka auttaa puhdistamaan ja hoitamaan hiuspohjaa sekä hiuksia. Luo ihanteelliset edellytykset hiuspohjaan, jotta hiuksista tulee paksumman ja tuuheamman näköiset.