Hiukset » Tuotepakkaukset » Nioxin Trial Kit System 4

Nioxin Trial Kit System 4

Tuotekoodi 81630801

Tehokas hoito-ohjelma hennoille ja värjätyille hiuksille, joissa esiintyy huomattavaa hiustenlähtöä. Sopii sekä miehille että naisille.

39.00 €(Sis. Alv. 24%)

Sisältää;

  • Cleanser 150ml -Shampoo hennoille ja värjätyille hiuksille, joissa esiintyy huomattavaa hiustenlähtöä. Sopii sekä miehille että naisille.Auttaa poistamaan hiustupet tukkivaa talia sekä rasvahappoja ja epäpuhtauksia hiuksista ja hiuspohjasta. Puhdistaa hiukset ja saa ne näyttämään tuuheammilta. Ihana virkistävä, puhdas tunne hiuspohjassa piparminttuisella tuoksulla!
  • Scalp Revitaliser 150ml -Hoitoaine värjätylle hiukselle, jossa esiintyy huomattavaa hiustenlähtöä. Sopii sekä miehille että naisille. Hoitoaine hennoille ja värjätyille hiuksille, joissa esiintyy huomattavaa hiustenlähtöä. Ihana virkistävä, puhdas tunne hiuspohjassa piparminttuisella tuoksulla!
  • Scalp & Hair Treatment 40ml -Hiuksiin ja hiuspohjaan jätettävä hoitoaine hennoille, värjätyille hiuksille. Sopii sekä miehille että naisille.Hiuspohjan hoitoon kehitetty täsmähoito joka sisältää antioksidantteja, kasviuutteita sekä piparminttuöljyä. Auttaa tasapainottamaan ja virkistämään hiuspohjaa. Voi aiheuttaa tilapäistä punoitusta verenkierron vilkastumisen vuoksi.

Kolmiosainen käsittely, joka auttaa puhdistamaan ja hoitamaan hiuspohjaa sekä hiuksia. Luo ihanteelliset edellytykset hiuspohjaan, jotta hiuksista tulee paksumman ja tuuheamman näköiset.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös