Hiukset » Tuotepakkaukset » Nioxin Trial Kit System 3

Nioxin Trial Kit System 3

Tuotekoodi 81630794

Tehokas hoito-ohjelma värjätylle, hennolle hiukselle joka kaipaa tuuheutta ja vahvuutta. Sopii sekä miehille että naisille.

48.50 €(Sis. Alv. 24%)

Sisältää;

  • Cleanser 150ml -Shampoo värjätylle, hennolle hiukselle joka kaipaa tuuheutta ja vahvuutta. Sopii sekä miehille että naisille. Auttaa poistamaan hiustupet tukkivaa talia sekä rasvahappoja ja epäpuhtauksia hiuksista ja hiuspohjasta. Puhdistaa hiukset ja saa ne näyttämään tuuheammilta. Ihana virkistävä, puhdas tunne hiuspohjassa piparminttuisella tuoksulla!
  • Scalp Revitalizer 150ml -Hoitoaine värjätylle, hennolle hiukselle joka kaipaa tuuheutta ja vahvuutta. Sopii sekä miehille että naisille.Kevyt hoitoaine parantaa hiusten vastustuskykyä ja säätelee myös hiuspohjan kosteustasapainoa. Ihana virkistävä, puhdas tunne hiuspohjassa piparminttuisella tuoksulla!
  • Scalp & Hair Treatment 50ml -Hiuspohjaan jätettävä hoitoaine värjätylle, hennolle hiukselle joka kaipaa tuuheutta ja vahvuutta. Sopii sekä miehille että naisille. Hiuspohjan hoitoon kehitetty täsmähoito joka sisältää antioksidantteja, kasviuutteita sekä piparminttuöljyä. Auttaa tasapainottamaan ja virkistämään hiuspohjaa. Voi aiheuttaa tilapäistä punoitusta verenkierron vilkastumisen vuoksi.

Kolmiosainen käsittely, joka auttaa puhdistamaan ja hoitamaan hiuspohjaa sekä hiuksia. Luo ihanteelliset edellytykset hiuspohjaan, jotta hiuksista tulee paksumman ja tuuheamman näköiset.