Hiukset » Tuotepakkaukset » Nioxin Trial Kit System 2

Nioxin Trial Kit System 2

Tuotekoodi 81630787

Tehokas hoito-ohjelma hentolaatuiselle, käsittelemättömälle hiukselle jossa esiintyy huomattavaa hiustenlähtöä. Sopii sekä miehille että naisille.

39.00 €(Sis. Alv. 24%)

Sisältää;

  • Cleanser 150ml -Shampoo hentolaatuiselle, käsittelemättömälle hiukselle jossa esiintyy huomattavaa hiustenlähtöä. Sopii sekä miehille että naisille. Auttaa poistamaan hiustupet tukkivaa talia sekä rasvahappoja ja epäpuhtauksia hiuksista ja hiuspohjasta. Puhdistaa hiukset ja saa ne näyttämään tuuheammilta. Ihana virkistävä, puhdas tunne hiuspohjassa piparminttuisella tuoksulla!
  • Scalp Revitaliser 150ml -Kevyt hoitoaine, joka parantaa hiusten vastustuskykyä ja säätelee myös hiuspohjan kosteustasapainoa. Vahvistaa huomattavasti ohentunutta hiusta ja antaa ihanan virkistävän, puhtaan tunteen hiuspohjaan piparminttuisella tuoksulla!
  • Scalp & Hair Treatment 40ml -Hiuksiin ja hiuspohjaan jätettävä hoitoaine hennoille hiuksille joissa esiintyy huomattavaa hiustenlähtöä. Hiuspohjan hoitoon kehitetty täsmähoito joka sisältää antioksidantteja, kasviuutteita sekä piparminttuöljyä. Auttaa tasapainottamaan ja virkistämään hiuspohjaa. Voi aiheuttaa tilapäistä punoitusta verenkierron vilkastumisen vuoksi. Sopii miehille sekä naisille.

Kolmiosainen käsittely, joka auttaa puhdistamaan ja hoitamaan hiuspohjaa ja hiuksia. Luo ihanteelliset edellytykset hiuspohjaan, jotta hiuksista tulee paksumman ja tuuheamman näköiset.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös