Hiukset » Tuotepakkaukset » Kérastase Aura Botanica Travel Kit

-45% Kérastase Aura Botanica Travel Kit

Kérastase Aura Botanica Travel Kit

Tuotekoodi 3474636559008

Lahjapakkauksessa matkakoon tuotteet jotka elvyttävät kuivat hiukset. Tuotteet sisältävät 96-99%:sesti luonnonmukaisia ainesosia.

19.90 €36.00 €(Sis. Alv. 24%)

Sisältää:

Kérastase Aura Botanica Bain Micellaire Riche 80ml -Hellästi puhdistava, aromaattinen shampookylpy elottoman näköisille, kiillottomille hiuksille. 96% luonnollista alkuperää! Koostumus sisältää 96% luonnollista alkuperää olevia ainesosia. Loput 4%:a ovat tarpeellisia tuoksuun, koostumukseen ja stabiliuteen liittyviä ainesosia. Se on rikastettu vastuullisesti tuotetuilla Amazonin parapähkinäöljyllä ja thaimaalaisella riisileseöljyllä. Sopii paksuille, kuiville ja/ tai herkistyneille hiuksille. Ravitsee, pehmentää ja silottaa hiuksia. Ei sisällä silikoneja tai sulfaattitensidejä.

Kérastase Aura Botanica Soin Fondamental 75ml -Poishuuhdeltava hoitoaine jonka kosteuttava koostumus hoitaa tehokkaasti kuivia ja elinvoimaisuutensa kadottaneita hiuksia.

Kevyt hoitoaine sulaa hiuksiin raviten niitä pitkäkestoisesti ja syvävaikutteisesti.

Hiusten pörröisyyttä vähentävä hoitoaine sisältää runsaasti vastuullisesti tuotettuja kookos- ja arganöljyjä, jotka selvittävät hiuksia. Makean appelsiinin eteerinen öljy antaa aromaattisen tuoksun. Raaka-aineet ovat 97%.sesti luonnonsta peräisin olevia ainesosia. Loput 3%:a ovat tarpeellisia tuoksuun, koostumukseen ja stabiiliuteen liittyviä ainesosia. Silikoniton koostumus

Sopii erinomaisesti kuiville ja elinvoimaisuutensa menettäneille hiuksille. Ravitsee ja kosteuttaa hiuksia pitkävaikutteisesti. Selvittää hiuksia ja vähentää niiden pörröisyyttä. Hiukset saavat menetetyn kiillon ja pehmeyden takaisin.

Kerastase Aura Botanica Essence D´éclat 50ml -Pehmeyttä antava öljysuihke elottoman näköisille, elinvoimattomille hiuksille. Luonnollisia ainesosia 99%.

Ainutlaatuinen koostumus sisältää vastuullisesti tuotettuja kookospähkinä- ja arganöljyjä sekä makean appelsiinin eteerisiä öljyjä ja Damaskonruusun kukkaisvettä. Hiusöljy ravitsee hiukset tekemättä niitä raskaiksi, hallitsee hiusten pörröisyyttä ja suojaa niitä koko päivän ajan sekä antaa hiuksille luonnollista hehkua.

Luonnollisia ainesosia 99% Loput 1 % ovat tarpeellisia tuoksuun, koostumukseen ja stabiiliuteen liittyviä ainesosia.

Käyttö: Ravista ja suihkuta 2-3 painalluksen verran pyyhekuivattuihin hiuksiin, ei huuhdella. Erinomainen tuote föönaukseen. Mikäli kyseessä on hieman herkistyneet hiukset, suihkuta 2 painallusta tuotetta myös kuivattujen hiusten pituuksiin ja latvoihin.

 

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös