Hiukset » Tehohoidot » Värjätyt ja vaalennetut » amika: Nourishing Mask 250ml

amika: Nourishing Mask 250ml

Tuotekoodi 0817574010447

Ylellisen täyteläinen hiusnaamio, joka syvähoitaa ja jälleenrakentaa hiuksia.

32.90 €(Sis. Alv. 24%)

amika Nourishing Mask syvähoitaa ja jälleenrakentaa hiuksia. Koostumuksen luonnolliset molekyylit läpäisevät hiuksen pinnan ja kulkeutuvat sen ytimeen asti. Tehohoito korjaa kaksihaaraisia sekä lisää hiusten kiiltoa, joustavuutta ja kosteutta.

Tärkeimmät aineosat;

Behentrimonium Chloride – rypsiöljystä valmistettu kationinen yhdiste hoitaa, selvittää, poistaa sähköisyyttä, pehmentää ja korjaa vahingoittuneita hiuksia. Kasvipohjainen tuote läpäisee hiuksen pinnan ja hoitaa sitä syvältä.
Jojobasiemenöljy – jojobasiemenöljyn molekyylirakenne vastaa talia. Se läpäisee hiustupen ja vahvistaa hiuksia sisältäpäin. Se myös korjaa hydrolipidikalvon täyttämällä hiussuomujen pinnassa olevat halkeamat.
Askorbiinihappo – tunnetaan myös C-vitamiinina. Tämä antioksidantti edistää kudosten kasvua ja korjautumista vähentämällä vapaiden radikaalien muodostumista.

Käyttö: Käytetään kerran viikossa tai päivittäisenä hoitoaineena sen jälkeen, kun hiukset on pesty sopivalla amika-shampoolla. Anna vaikuttaa 2–5 minuuttia ja huuhtele.

Jos hiukset on vaalennettu tai niitä on käsitelty voimakkaasti, sekoita korkillinen Obliphica Oil Treatment -öljyä Nourishing Mask -tehohoitoon. Levitä kosteisiin, pyyhekuivattuihin hiuksiin ja peitä muovi- myssyllä. Anna vaikuttaa 20 minuuttia. Vaikutusta voidaan tehostaa lämmöllä.
 

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös