Hiukset » Tarvikkeet » Koneet ja laitteet » Muotoilu- ja suoristusraudat » Ghd Gold Professional Styler With Vanity Case Limited Edition

Ghd Gold Professional Styler With Vanity Case Limited Edition

Tuotekoodi 5060703495324

Ammattitason GHD Gold muotoilurauta (väri valkoinen) sekä yönsininen säilytyslaukku.

225.00 €(Sis. Alv. 24%)

Laite on kestävä ja laatutietoisen valinta. Lämpölevyt liukuvat hiuksessa vaivattomasti tehden tasaisen, kiiltävän ja sileän lopputuloksen. Muotoiltujen lämpölevyjen ansiosta myös kiharan ja laineen teko on helpompaa. Raudan voi pakata matkalle mukaan, sillä siinä on universaali jännite. Käyttäjien mielestä paras muotoilurauta jolla vaativammatkin kiharat suoristuvat ilman taistelua.

Uudenlainen muotoilu takaa entistä paremman muotoiluelämyksen. Patentoitu Dual-Zone -tekniikka ylläpitää lämpötilan tasaisena 185 asteessa koko muotoilun ajan. Se vähentää hiusten kudosrakenteiden vaurioitumisriskiä ja tekee hiuksista sileät ja sähköttömät. Raudassa on kestävät lämpölevyt jotka ovat pinnoitetut erittäin sileiksi ja takaavat helposti liukuvan, nopean muotoiluelämyksen. Hellempi vaihtoehto myös käsitellyille hiuksille, sillä muotoilu on nopeaa. Rauta lämpenee 185 asteeseen 20:ssa sekunnissa. Lisäksi se sammuu automaattisesti jos sitä ei ole käytetty 30 minuuttiin. Johdon pituus 2,7 m.