Hiukset » Tarvikkeet » Koneet ja laitteet » Muotoilu- ja suoristusraudat » Ghd Gold Professional Smooth Styling Gift Set

Ghd Gold Professional Smooth Styling Gift Set

Tuotekoodi 5060569861844

Lahjapakkauksessa laatutietoisen muotoilurauta, lämmönkestävä säilytyslaukku, hiusharja ja klipsit.

219.00 €(Sis. Alv. 24%)

GHD:n ammattilaistason muotoilurauta, jossa on muotoillut lämpölevyt. Värinä klassinen musta.

Laite on kestävä ja laatutietoisen valinta. Lämpölevyt liukuvat hiuksessa vaivattomasti tehden tasaisen, kiiltävän ja sileän lopputuloksen. Muotoiltujen lämpölevyjen ansiosta myös kiharan ja laineen teko on helpompaa. Raudan voi pakata matkalle mukaan, sillä siinä on universaali jännite ja silikoninen suojakotelo joka pitää raudan levyt yhdessä kuljetuksen ajan. Käyttäjien mielestä paras muotoilurauta jolla vaativammatkin kiharat suoristuvat ilman taistelua.

Uudenlainen muotoilu takaa entistä paremman muotoiluelämyksen. Patentoitu Dual-Zone -tekniikka ylläpitää lämpötilan tasaisena 185 asteessa koko muotoilun ajan. Se vähentää hiusten kudosrakenteiden vaurioitumisriskiä ja tekee hiuksista sileät ja sähköttömät. Raudassa on kestävät lämpölevyt jotka ovat pinnoitetut erittäin sileiksi ja takaavat helposti liukuvan, nopean muotoiluelämyksen. Hellempi vaihtoehto myös käsitellyille hiuksille, sillä muotoilu on nopeaa. Rauta lämpenee 185 asteeseen 20:ssa sekunnissa. Lisäksi se sammuu automaattisesti jos sitä ei ole käytetty 30 minuuttiin. Johdon pituus 2,7 m.