Hiukset » Shampoot » Värjätyt ja vaalennetut » amika: Color pHerfection Shampoo 300ml

amika: Color pHerfection Shampoo 300ml

Tuotekoodi 0817574015749

Sufaatiton shampoo värjätyille hiuksille. PH-arvo 5–5,5 sulkee hiussuomut ja lukitsee värin hiuksen sisään.

19.90 €(Sis. Alv. 24%)

amika Color pHerfection Shampoo on suunniteltu erityisesti värjätyille hiuksille. Sulfaatiton koostumus estää kovan veden aiheuttamia haittavaikutuksia sekä estää mineraalien (kalkin, magnesiumin, raudan) kertymistä hiuksiin ja värin haalistumista. Myös UV-suodattimet ja antioksidantit suojaavat väriä. PH-arvo 5–5,5 sulkee hiussuomut ja lukitsee värin hiuksen sisään. Hiuksista tulee kiiltävät ja kirkkaat ja niiden väri säilyy.

amika: Color pHerfection Shampoo on sulfaatiton, pH-tasapainotettu ja se sisältää värin haalistumista estäviä UV-suodattimia.


Tärkeimmät aineosat koostumuksessa ovat;

Kiiltotuomen kuoriuute – korostaa kaikkien värjäämättömien ja värjättyjen hiusten väriä sekä tekee niistä kiiltävät ja pehmeät. Tekee hiuksista helposti käsiteltävät, pehmeät ja sileät.
Etelänarnikkiuute – etelänarnikkiuutteen flavonoidit ja karotenoidit elvyttävät päänahkaa, stimuloivat hiustuppea ja estävät ennenaikaista hiustenlähtöä.
Jojobasiemenöljy – jojobasiemenöljyn molekyylirakenne vastaa talia. Se läpäisee hiustupen ja vahvistaa hiuksia sisältäpäin. Se myös korjaa hydrolipidikalvon täyttämällä hiussuomujen pinnassa olevat halkeamat.
 

Käyttö Kastele hiukset ja hiero shampoota hiuspohjaan. Huuhtele ja käytä sen jälkeen amika Obliphica Hydrate Conditioner- tai Nourishing Mask -hoitoainetta.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös