Hiukset » Shampoot » Normaalit hiukset » amika: Balancing Shampoo 300ml

amika: Balancing Shampoo 300ml

Tuotekoodi 817574015848

Puhdistaa ja kirkastaa hiukset sekä ravitsee niitä samalla rasvahapoilla, antioksidanteilla ja muilla välttämättömillä ravinteilla. Sopii hennoista normaaleille hiuksille.

19.90 €(Sis. Alv. 24%)

Hyvin vaahtoutuva koostumus elvyttää rasittuneita hiuksia ja jättää ne pehmeiksi, helposti käsiteltäviksi ja tuuheiksi.

Käyttö: Kastele hiukset ja hiero shampoota hiuspohjaan. Huuhtele ja käytä sen jälkeen amika Obliphica Hydrate Conditioner- tai Nourishing Mask -hoitoainetta.

amika Balancing Shampoo on päivittäin käytettävä shampoo, jossa on välttämättömiä ravinteita ja antioksidantteja. Se korjaa hiuksia niitä latistamatta.

Koostumuksen sisältämä oliiviöljy sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka pitävät hiukset terveinä ja suojattuina samalla, kun polyfenolit estävät bakteerien ja sienien kasvua. Oliiviöljy sisältää myös linolihappoa. Se estää veden haihtumista ja takaa paremman kosteutuksen.

Tokoferoli – erityinen E-vitamiini, joka läpäisee lipidikerroksen ja tarjoaa antioksidanttisia vaikutuksia. Tavallisesta E-vitamiinista poiketen tokoferoli ei hajoa nopeasti, joten se suojaa hapettumiselta pidempään.

Avokadoöljy – ravitsee ja pehmentää hiuksia tärkeiden ravinteiden, kuten proteiinin, A-, D-, E-, B6-vitamiinien, aminohappojen, foolihapon ja mineraalien, avulla.
 

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös