Hiukset » Shampoot » Kuivat, karheat ja vaurioituneet » amika: Triple Rx Shampoo 300ml

amika: Triple Rx Shampoo 300ml

Tuotekoodi 0817574015831

Shampoo joka korjaa ja jälleenrakentaa kuivia, vahingoittuneita ja rasittuneita hiuksia. Sulfaatiton koostumus.

23.90 €(Sis. Alv. 24%)

amika Triple Rx Shampoo on suunniteltu erityisesti korjaamaan, jälleenrakentamaan ja elvyttämään kuivia, vahingoittuneita ja rasittuneita hiuksia, jotka ovat heikentyneet tai vaurioituneet värjäyksen, kemiallisen käsittelyn tai lämpömuotoilun seurauksena. Erittäin tiiviissä koostumuksessa on omega 7 -rasvahappoja sisältävää tyrnimarjaa, jälleenrakentavaa keratiinia ja vehnäproteiineja. Shampoo palauttaa hiusten joustavuuden, kosteuden, pehmeyden ja hallittavuuden. Sulfaatiton koostumus pesee hiukset ylellisen kermaisella vaahdolla, joka huuhtoutuu helposti pois. PH-arvo 4,5–5,5 varmistaa, ettei värjättyjen hiusten väri haalistu.


amika Triple Rx Shampoo korjaa, jälleenrakentaa ja elvyttää rasittuneet hiukset.
Tärkeimmät aineosat ovat;

Hydrolysoitu keratiini – tarpeeksi pieneksi pilkottu keratiini pystyy tunkeutumaan hiussuomujen halkeamiin ja vaurioihin. Hydrolysoitu keratiini korjaa hiuksia ja palauttaa niiden kosteuden, joustavuuden, kiillon ja pehmeyden.
Hydrolysoitu vehnäproteiini – kokojyvävehnästä uutettu proteiini parantaa hiusten kosteudenpidätyskykyä. Vaurioituneista ja kiillottomista hiuksista tulee hohtavat, kiiltävät ja helposti käsiteltävät.
Avokadoöljy – ravitsee ja pehmentää hiuksia tärkeiden ravinteiden, kuten proteiinin, A-, D-, E-, B6-vitamiinien, aminohappojen, foolihapon ja mineraalien, avulla
 

Käyttö: Kastele hiukset ja hiero kevyesti pieni määrä shampoota hiuspohjaan ja hiuksiin. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös