Hiukset » Muotoilutuotteet » Puuterit ja kuivashampoot » amika: Perk Up Dry Shampoo 232,5ml

amika: Perk Up Dry Shampoo 232,5ml

Tuotekoodi 0817574011611

Kuivashampoo imee rasvaa, lisää volyymia ja rakennetta sekä raikastaa hiukset pesujen välillä ilman kalkkijäämiä. Ei sisällä kuluttavia aineosia, kuten talkkia tai alumiinia.
 

27.90 €(Sis. Alv. 24%)

amika Perk Up Dry Shampoo puhdistaa hiukset imemällä hiuksia latistavaa rasvaa ja likaa. Kevyt koostumus lisää hiuksiin rakennetta ja volyymia sekä raikastaa niitä pesujen välillä. Muista alumiinia ja talkkia sisältävistä kuivashampoista poiketen amika Perk Up Dry Shampoo sisältää ainoastaan luonnollista riisitärkkelystä rasvan imemiseen. Tyrniuute hoitaa hiuksia ja tekee niistä pehmeät ja helposti käsiteltävät.

Tärkeimpänä ainesosana on käytetty Oryza Sativaa (riisitärkkelystä) – erittäin kevyt ja imukykyinen jauhe, joka imee lian ja rasvan sekä lisää hiusten volyymia ja rakennetta.

Käyttö: Ravista pulloa ennen käyttöä. Pidä pulloa noin 25–30 senttimetrin päässä ja suihkuta kevyesti erityisesti hiusten tyveen. Odota hetki ja anna riisitärkkelyksen imeä rasva ja raikastaa hiukset. Harjaa sitten hiukset tai hiero sormillasi.
 

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös