Hiukset » Muotoilutuotteet » Muotoiluvoiteet » amika: Curl Defining Cream 250ml

amika: Curl Defining Cream 250ml

Tuotekoodi 0853898003376

Hiuksiin jätettävä tuote, joka kesyttää, erottelee ja silottaa itsepäiset kiharat kertymättä hiuksiin.

27.50 €(Sis. Alv. 24%)

amika Curl Defining Cream on hiuksiin jätettävä hoitoaine erityisesti kiharoille hiuksille. Kiharavoide hoitaa ja silottaa hiuksia sekä lisää hiusten kiiltoa ja hallittavuutta. Saat pehmeät ja kosteutetut kiharat.

tärkeimmät aineosat Prunus Amygdalus Dulcia – tunnetaan myös manteliöljynä. Öljy on yksi tehokkaimmista hiuksia vahvistavista luonnollisista aineista. Se stimuloi hiusten uudistumista sekä lisää niiden joustavuutta ja kiiltoa.
Polyquaternium 7 – antistaattinen aine ja kalvon muodostaja, joka estää staattisen sähkön kertymistä. Muodostaa hiuksen pintaan ohuen kalvon, joka estää hiusta imemästä pörröisyyttä aiheuttavaa kosteutta.
Panthenoli – yleisesti B5-provitamiiniksi kutsuttu panthenoli palauttaa hiusten kimmoisuuden, kosteuttaa niitä pitkäkestoisesti, suojaa hiuksia katkeamiselta, vähentää kaksihaaraisia, silottaa sekä vahvistaa hiuksia.

Käyttö: Ota 1–2 painallusta tuotetta käteesi ja levitä (puristele) kosteisiin hiuksiin. Anna hiusten kuivua itsestään tai lisää niihin volyymia hiustenkuivaajalla.
Jos hiukset ovat erittäin paksut tai vaikeasti käsiteltävät, sekoita voiteeseen muutama pisara amika Obliphica Oil Treatment -öljyä, jotta saat kimmoisat ja erotellut kiharat. Voidaan käyttää myös kuiviin hiuksiin ravitsemaan, parantamaan käsiteltävyyttä ja kiharoiden kiiltoa.
 

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös