Hiukset » Muotoilutuotteet » Muotoilusuihkeet » amika: The Shield, Style extending spray 222,7ml

amika: The Shield, Style extending spray 222,7ml

Tuotekoodi 0817574017552

Lämmössä aktivoituva hiuksiin jätettävä tuote, jonka on kliinisesti todistettu suojaavan, ylläpitävän ja pidentävän muotoilun kestoa, sekä pitävän hiukset kiiltävinä ja sileinä yli 24 tunnin ajan!
 

27.90 €(Sis. Alv. 24%)

The Shield Style Extending Spray -suihkeen on kliinisesti todistettu pidentävän kaikkien kampausten kestoa yli 24 tunnin ajan!

Ajan mittaan vapautuvat aineet muodostavat läpinäkymättömän suojan pörröisyyttä ja kiillottomuutta aiheuttavaa kosteutta sekä hiuksia likaavia saasteita vastaan, joten muotoilu kestää pitkään kaikissa hiustyyleissä ja -laaduissa.
Tavallisissa pörröisyyttä vähentävissä tuotteissa on vanhanaikaisia silikoneja, jotka voivat olla raskaita ja latistaa hiuksia. Uudemmat silikonit ovat kevyitä, mutta niiden nopean haihtumisen vuoksi tulos on lyhytaikainen ja hiusten pörröisyys ja kiillottomuus palaa.

Tärkeimmät aineosat:

Polyquaternium-59 – kationinen polymeeri, joka silottaa hiuksen pinnan ja antaa UV-suojan.
Hydroxyethyl Behenamidopropyl Dimonium Chloride – nopeasti imeytyvä, katoninen polymeeri, jolla on hyvät kosteutusominaisuudet. Silottaa, lisää kiiltoa ja sisältää antistaattisia ominaisuuksia.
Hydrolysoitu keratiini – tarpeeksi pieneksi pilkottu keratiini pystyy tunkeutumaan hiussuomujen halkeamiin ja vaurioihin. Hydrolysoitu keratiini korjaa hiuksia ja palauttaa niiden kosteuden, joustavuuden, kiillon ja pehmeyden.
Dimetikoni – muodostaa hiuksen pintaa suojan, joka tasoittaa hiuksen pinnan ja antaa erinomaisen suojan pörrööntymistä vastaan. Suojaa lämpövaurioilta ja estää kosteuden haihtumista.

The Shield -suihkeessa käytetään edistyksellistä kapselointitekniikkaa, jonka on kliinisesti todistettu suojaavan, ylläpitävän ja pidentävän kampauksen kestoa. Erittäin kevyt silikoni, fenyylitrimetikoni, sekä runsaasti antioksidantteja sisältävä tyrniuute hydrolysoidaan erittäin pieniksi molekyyleiksi ja kapseloidaan submikronipallojen sisään. Submikronipallot koteloidaan sitten hoitavan polymeerikuoren sisään.

Suihkeen edut • Suojaa erinomaisesti pörrööntymistä aiheuttavalta kosteudelta, kuumuudelta, saasteilta ja lämpökäsittelyn aikana – jopa 230 celsiusasteeseen asti. • Hiukset säilyvät kiiltävinä ja sileinä koko päivän kaikissa hiustyypeissä ja kampauksissa! • Suojaa ympäristön lialta ja saasteilta ja saa näin hiukset tuntumaan ja näyttämään puhtaammilta pidempään. • Kliinisesti osoitettu pidentävän kampauksen kestoa yli 24 tunnin ajan.

Käyttö Ravista pulloa ja suihkuta kevyesti kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ennen niiden lämpökäsittelyä.
 

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös