Hiukset » Muotoilutuotteet » Muotoilusuihkeet » amika: Bombshell Blowout Spray 237ml

amika: Bombshell Blowout Spray 237ml

Tuotekoodi 0817574010188

Suihke joka lisää hiuksiin volyymia ja rakennetta, mutta jättää hiukset luonnollisen tuntuisiksi, ei koskaan koviksi tai karheiksi.
 

27.90 €(Sis. Alv. 24%)

amika Bombshell Blowout Spray antaa hiuksille erinomaista volyymia! Erittäin kevyt suihke lisää volyymia ja rakennetta kertymättä hiuksiin. Käyttämällä ennen hiusten kuivaamista saat hiuksiin rakennetta ja nostetta sekä latistamattoman lämpösuojan. Hiukset saavat kevyttä pitoa ja runsasta volyymia.

Tärkeimmät aineosat:

Glyseriini – glyseriini on johdettu kasviöljystä. Se on kosteuttava aine, joka imee kosteutta ympäristöstään. Se palauttaa kuivien hiusten kosteuden, hoitaa kuivia ja hauraita hiuksia sekä vahvistaa niitä.
Propyleeniglykoli – kosteuttava aine, jonka avulla hius voi imeä kosteutta ympäristöstä ja joka suojaa hiuksia kuivuudelta.
Panthenoli – yleisesti B5-provitamiiniksi kutsuttu panthenoli palauttaa hiusten kimmoisuuden, kosteuttaa niitä pitkäkestoisesti, suojaa hiuksia katkeamiselta, vähentää kaksihaaraisia, silottaa sekä vahvistaa hiuksia.

Käyttö: Suihkuta kosteisiin hiuksiin osioittain tyvestä latvaan ennen kuivaamista. Voidaan käyttää myös kuvien hiusten uudelleenmuotoiluun.

 

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös