Hiukset » Hoitoaineet » Värjätyt ja vaalennetut » amika: Silken Up Dry Conditioner 144,6g

amika: Silken Up Dry Conditioner 144,6g

Tuotekoodi 0817574016906

Kuivahoitoaine joka hoitaa kevyesti kuivat hiukset ja palauttaa niiden pehmeyden, sileyden ja kiillon. Saat sillä aina hiukset näyttämään ja tuntumaan vastapestyiltä.
 

27.90 €(Sis. Alv. 24%)

amika Silken Up Dry Conditioner hoitaa hiuksia kevyesti runsaasti antioksidantteja sisältävällä kuivalla koostumuksella, joka ei koskaan latista hiuksia. Hiusten pehmeys ja kiilto palaavat, sähköisyys vähenee ja hiuksista tulee helpommin kammattavat. Käytä puhtaiden hiusten kevyeen hoitamiseen ja sileyttämiseen tai pesua seuraavana päivänä hiusten raikastamiseen.

Käyttö: Ravista pulloa ennen käyttöä. Pidä pulloa noin 25–30 senttimetrin päässä. Raikasta ja piristä hiuksia suihkuttamalla ainetta kuivien hiusten pituuksiin ja latvoihin. Harjaa sitten hiukset. Saat lisäsileyttä suihkuttamalla kuiviin hiuksiin osioittain ennen hiusten silottamista harjalla tai kuivaajalla.


Vinkki: yhdistä Silken Up ja Perk Up! Käytä Silken Up Dry Conditioner -hoitoainetta hiusten pituuksien kevyeen hoitamiseen ja Perk Up Dry Shampoo -kuivashampoota hiusten tyveen rasvan poistamiseen ja volyymin lisäämiseen. Tämä dynaaminen tuotepari tekee hiuksista vastapestyjen näköiset ja tuntuiset.
 

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös