Hiukset » Hoitoaineet » Puhdistavat hoitoaineet » Kérastase Discipline Curl Idéal Cleansing Conditioner 400ml

Kérastase Discipline Curl Idéal Cleansing Conditioner 400ml

Tuotekoodi 3474636349821

Sulfaatiton ja silikoniton puhdistushoito kiharalle hiuslaadulle. Ideaalinen kuiville tai kiharoille hiuksille jotka tarvitsevat kevyen puhdistuksen ilman shampoon kuivattavaa vaikutusta.

28.50 €(Sis. Alv. 24%)

Ravitsee hiuskuitua upottaen jokaisen kiharasuortuvan kermaisen koostumuksen suojaavaan ja pehmentävään syleilyyn. Tuloksena uskomattoman pehmeät, kosteutetut, sileät kiharat.

Patentoitu yhdiste ravitsee kiharaa. Vahvistaa haurastuneita kohtia, suojaa ja antaa jäntevyyttä ja sileyttä. Ihollekin tärkeä elastiini on ellipsin muotoinen proteiini, joka antaa biologisille rakenteille niiden joustavuuden. Se antaa hiuksen rakenteelle joustavuutta ja se vahvistaa hiuksen heikompia, eli kiharan hiuksen kiertymäkohtia. Näin hius pomppaa takaisin muotoonsa kauniisti sitä venytettäessä.

Pro-Kératine on L’Oréalin kehittämä molekyyli, joka on aminohappojen yhdistelmä [Arginiini + seriini+ glutamiinihappo] lisäksi se sisältää vehnäproteiininjohdannaista ja keramidi R. Nämä yhdessä silottavat hiuksen pintaa ja ne varmistavat yhtenäisen kiharan lopputuloksen.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös