Hiukset » Hoitoaineet » Kuivat, karheat ja vaurioituneet » amika: Triple RX Conditioner 250ml

amika: Triple RX Conditioner 250ml

Tuotekoodi 817574018801

Täyteläinen mutta kevytrakenteinen, päivittäiseen käyttöön sopiva hoitoaine, joka korjaa, elvyttää ja antaa uutta elinvoimaa kuiville ja rasittuneille hiuksille.
 

25.90 €(Sis. Alv. 24%)

amika Triple Rx Conditioner on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu hoitoaine, jonka täyteläinen koostumus sisältää hiuksia vahvistavaa keratiiniproteiinia. Proteiinit korjaavat tehokkaasti lämpötyökalujen ja kemiallisten käsittelyiden heikentämiä hiuksia.  Tehokkaaksi tiivistetty koostumus yhdistää Omega-7 -rasvahappoja sisältävän tyrnimarjan, sheavoin, keratiiniproteiinin ja vehnäproteiinit, joiden avulla hiusten elastisuus paranee huomattavasti. Ehkäisee tulevia hiusvaurioita, kosteuttaa tehokkaasti ja palauttaa hiuksiin niiden menettämän pehmeyden ja kosteuden.
 

Tärkeimmät ainesosat;

Shea Butter - Sheavoita saadaan afrikkalaisen sheapuun pähkinöistä, ja tämä ravitseva ainesosa on täynnä vitamiineja, mineraaleja sekä tärkeimpiä rasvahappoja. Sheavoi antaa hiuksille pehmeyttä ja suojaa tekemättä hiuksia kuitenkaan raskaiksi tai rasvaisen tuntuisiksi. Rasittuneet hiukset saavat sileyttä, pehmeyttä ja uutta elinvoimaa.
Hydrolyzed Keratin – hydrolysoitua keratiinia saadaan lampaanvillasta, ja tämä proteiini korjaa hiusten huokoisia ja vaurioituneita osia, sekä suojaa hiukset suomukerrosta. Palauttaa hiuksiin niiden menettämää kosteutta, joustavuutta, kiiltoa ja sileyttä.
Hydrolyzed Wheat Protein – hydrolysoitua vehnäproteiinia saadaan täysjyvävehnästä, ja tämä proteiini lisää hiusten kykyä säilyttää ihanteellinen kosteustasapaino. Vaurioituneet ja elottomat hiukset saavat kiiltoa ja käsiteltävyyttä

Käyttö: Pestyäsi hiukset amika Triple Rx Shampoolla, hiero pieni määrä hoitoainetta hiuspohjasta latvaan saakka. Anna vaikuttaa 1-2 minuuttia ja huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös