Hiukset » Hiusvärit ja sävyttävät tuotteet » Vaalennusaineet » Manic Panic Flash Lightning KIT 30Vol. Vaalennusainepakkaus

Manic Panic Flash Lightning KIT 30Vol. Vaalennusainepakkaus

Tuotekoodi 612600545333

Tehokas vaalennusaine värinpoistoon ja vaalennuksiin. Suositellaan käytettäväksi ennen Manic Panic -suoraväreillä värjäystä. Vegaaniystävällinen, ei testattu eläimillä.

14.90 €(Sis. Alv. 24%)

Kotikäyttöön suunniteltu, helppokäyttöinen, voimakkaasti vaalentava vaalennusaine, jolla esikäsittelet hiuksesi ennen Manic Panic -suoraväreillä värjäämistä. Tuote sopii myös muihin vaalennuskäsittelyihin kuten raidoituksiin, värinpoistoon tai voimakkaaseen vaalennukseen myös värjäämättömissä hiuksissa.

Pakkauksessa pölyämätön vaalennusjauhe 38g ja notkea, voidemainen hapeteneste (30vol./9%,118ml), sekä aineen sekoittamiseen soveltuva kuppi, levityssivellin, muovihuppu ja suojahanskat

Pitkän hiuksen vaalennukseen suosittelemme käytettäväksi kaksi pakkausta.

HUOM!

Vaalennusaine sisältää ainesosia jotka voivat aiheuttaa vakavan allergisen reaktion tai iho-, silmä ja hengitystieärsytystä.

Vältä jauheen hengittämistä. Älä levitä tuotetta iholle, silmäripsiin tai kulmakarvoihin. Jos tuotetta joustuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä ja ota yhteys lääkäriin.

Älä käytä tuotetta jos hiuspohjassa on haavaumia tai ihoärsytystä tai olet ennen saanut oireita hiusvärien käytöstä. Suosittelemme myös, ettei vaalennusainetta käytetä hiuspohjaan. Huolehdi ihon suojaamisesta ja hengitysilman tuuletuksesta.

Älä toista käsittelyä seuraavan 24h aikana.

Värjäyksen lopputulos riippuu hiusten sen hetkisestä väristä ja kunnosta, joten suosittelemme hiussuortuvatestiä ennen värjäystä. Emme ole vastuussa poikkeavista värjäystuloksista, värjäytyneistä vaatteista tai esineistä. 

Säilytä tuote kuivassa, viileässä ja auringonvalolta ja kosteudelta suojattuna. Ei lasten ulottuville. Huuhtele tyhjä pakkaus ja hävitä jätteiden mukana.

Huoltaja on vastuussa alaikäisen värin ostosta ja käytöstä.

Sisältää ammoniakkia ja vetyperoksidia. Ei sisällä PPD:tä.

Ainesosat: Vaalennusjauhe; Potassium Persulfate, Ammonium Persulfate, Sodium Metasilicate, Sodium Stearate, Silica, Hydroxypropyl Methylcellulose, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Sodium Lauryl Sulfate, Hydrated Silica. Hapete; Aqua, Hydrogen Peroxide, Cetyl Alcohol, Trideceth-2, Carboxamide MEA, Phosporic Acid.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös