Hiukset » Hiusvärit ja sävyttävät tuotteet » Suoravärit » Manic Panic High Voltage -suoraväri 118ml Pastel-Izer

-50% Manic Panic High Voltage -suoraväri 118ml Pastel-Izer

Manic Panic High Voltage -suoraväri 118ml Pastel-Izer

Tuotekoodi 612600110470

Vegaaniystävällinen, eläimillä testaamaton shokkiväri upeiden tyylien loihtimiseen. Miksaussävy, jolla luot hempeät pastellisävyt.

7.45 €14.90 €(Sis. Alv. 24%)

Luo yksilöllisiä, näyttäviä tyylejä, herätä paniikkia tai maanista ihastusta markkinoiden himotuimmilla sävyillä! Tätä Manic Panic Pastel-izer -sekoiteväriä käytetään pastellisävyjen luomiseen vaalennettuun hiukseen. Suosittelemme Manic Panic Flash Lightning 30vol. -vaalennuskäsittelyä ennen pastellisävyn värjäämistä.

Tällä sävyllä saat mistä tahansa lempiväristäsi kauniisti läpikuultavan, pastellimaisen sävyn. Sekoitat vain lempisävyäsi Manic Panic -valikoimasta tippa kerrallaan Manic Panic Pastel-Izer -sekoitesävyn kanssa ja luo oma pastellivärisi!

HUOM!

Manic Panic High Voltage -hiusväri on erittäin hellävarainen hiuksillesi eikä se kuivata tai rasita hiusta. Värjäystulos riippuu aina hiusten kunnosta ja laadusta, joten emme ole vastuussa poikkeavista värjäystuloksista. Jokainen hiuslaatu on erilainen ja eri sävyt peseytyvät hiuksista pois eri tavoin, joten värin intensiivisyys ja kesto on yksilöllistä. Jos olet epävarma, kokeile värjäystä ensin pieneen hiusmäärään, jolloin näet suuntaa-antavan värjäystuloksen. Emme ole vastuussa värjäytyneistä vaatteista tai esineistä. Noudata huolellisuutta käsitellessäsi tuotetta. Ei lasten ulottuville tai näkyville.

Manic Panic -shokkivärejä ei ole testattu eläimillä, ne ovat vegaaniystävällisiä eikä niissä ole ammoniakkia, vetyperoksidia tai PPD:tä. Tuote ei ole erityisen allergisoiva, mutta mikäli et ole ennen värjännyt hiuksiasi, tee ohjeenmukainen allergiatesti ennen hiusten värjäystä.

ALLERGIATESTI

Levitä väriainetta ihollesi esim. käsitaipeeseen ja odota muutama päivä pesemättä ihoaluetta. (Väristä jää jälki joka haihtuu myöhemmin pesujen myötä pois.) Jos saat iho-oireita; kutinaa, punoitusta, kirvelyä, (myös muualla ihossa kuin mihin väriainetta on levitetty) tai turvotusta aiheuttavia silmä- tai hengitystieoireita; Huuhtele aine pois runsaalla vedellä ja ota yhteys lääkäriin. Älä käytä hiusväriä.

Käytä tuotetta aina terveelle iholle ja hiuspohjaan. Älä värjää hiuksiasi jos hiuspohjassa esiintyy haavaumia tai ärtyneisyyttä.

Huoltaja on vastuussa alaikäisen värin ostosta ja käytöstä.

Sopii Curly Girl -metodiin, www.curlsbot.com hyväksytty

INCI: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Propylene Glycol, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Ceteareth-20, Citric Acid, Formic Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös