Hiukset » Hiusvärit ja sävyttävät tuotteet » Suoravärit » KC Color Mask Art 120ml

KC Color Mask Art 120ml

Tuotekoodi KC Color Mask Art 120ml

Geelimäinen, helposti levittyvä suoraväri.

13.90 €(Sis. Alv. 24%)

Sävy haalistuu hiuksesta kauniisti samassa sävymaailmassa. Kesto noin 3-20 pesua, riippuen hiusten kunnosta ja käytetystä sävystä. Kirkkaimman lopputuloksen saat levittämällä suoravärin puhtaan vaaleaksi vaalennettuihin hiuksiin, jolloin sävy myös kestää pidempään. Vegaaninen, ammoniakiton koostumus. Voit sekoittaa Color Mask suoravärejä keskenään luodaksesi yksilöllisen lopputuloksen.

Vaikutusaika 15-30 minuuttia halutusta lopputuloksen intensiivisyydestä ja kestosta riippuen.

-----------------------------------------------

Itseilmaisu ei ole luvanvaraista. Anna itsesi näkyä – rohkeasti, anteeksipyytelemättä. Ole taideteos, jonka Color Mask Art viimeistelee.

Suomen sytyttävin suoraväri – Color Mask Art Gemstones Collection on 11 jalokivimäisen sävyn ja kristallinkirkkaan laveeraajan kokoelma, joka antaa välineet korkeatasoisiin, ultrakiiltäviin suoravärituloksiin. Geelimäinen koostumus levittyy helposti ja sävy vaalenee hiuksista kauniisti samassa sävymaailmassa.

Color Mask Artin ensimmäinen sävykokoelma, Gemstones Collection, on saanut nimensä auringonvalossa kimaltelevista, värikkäinä hehkuvista jalokivistä, jotka heijastavat kauniisti valoa kiiltävällä pinnallaan. Gemstones -sävyt ovat hieman enemmän kuin pelkkiä perusvärejä; syviä smaragdeja, kirkkaita topaaseja, vietteleviä rubiineja ja ylellisiä safiireita – valikoima tarjoaa aarrearkullisen upeita vaihtoehtoja korostamaan persoonaasi.

Gemstones Collection koostuu neljästä utuisen herkästä pastellisävystä, neljästä rohkeasta intensiivisävystä ja kolmesta neonsävystä, jotka myös hehkuvat UV-valossa. Clear Crystal -laveeraajalla voit muokata sävyjen intensiteettiä makusi mukaiseksi, ja sävyjä keskenään sekoittamalla voit luoda juuri sinulle sopivan, uniikin sävyn. Tuotesarja on vegaaninen, ammoniakiton ja hajusteeton.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös