Hiukset » Hiusvärit ja sävyttävät tuotteet » Sävyttävät hoitoaineet » KC Color Mask Paint Pastel White 150ml

-32% KC Color Mask Paint Pastel White 150ml

KC Color Mask Paint Pastel White 150ml

Tuotekoodi 6418414022657

Kevyesti kylmän lilan värinen, sävyttävä hoito. Käytetään myös pastellivärjäyksiin sävyjen vaalentajana. 

9.90 €14.50 €(Sis. Alv. 24%)

Vaaleiden ja vaalennettujen hiusten keltaisuutta taittava laveeraaja, joka lisää kiiltoa, rauhoittaa hiuspohjaa ja parantaa hiusten kuntoa. Sekoitettaessa Color Mask Paint -suoravärin kanssa muuttaa sävyn vaaleammaksi pastellinsävyiseksi.

Keltaisuuden taitto: Levitä pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin ja kampaa läpi harvapiikkisellä kammalla. Anna vaikuttaa 10-20 minuuttia ja huuhtele huolellisesti.

Sävytys: Sekoita haluttua Color Mask Paint -sävyä tämän Pastel White -hoidon kanssa pieni määrä kerrallaan, kunnes toivottu pastellisuus on saavutettu. Levitä tasaisesti halutulle alueelle ja kampaa läpi harvapiikkisellä kammalla. Vaikutusaika 15-30 minuuttia. Huuhtele huolellisesti. Käytä tarvittaessa lisäksi silottavaa hoitoainetta.

Tuote ei ole hiusta kestävästi värjäävä. Sävyn pysyvyys riippuu hiusten laadusta ja kunnosta sekä siihen vaikuttaa esim. pesut ja auringossa oleskelu. Aine ei sisällä PPD:tä, joten sitä on turvallista käyttää jos henkilöllä ei ole allergiaa tuotteen sisältämiä ainesosia kohtaan. Voit tehdä allergiatestin käsitaipeeseen. Levitä pieni määrä tuotetta iholle. Älä pese ihoaluetta muutamaan päivään. Jos tuotteesta ei ilmene ihoärsytystä tai muita allergisia oireita, voit todennäköisesti käyttää tuotetta. 

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös