Hiukset » Hiusöljyt ja seerumit » Värjätyt ja vaalennetut » amika: Oil Treatment 100ml

amika: Oil Treatment 100ml

Tuotekoodi 0817574012557

Öljy joka hoitaa hiuksia syvältä, palauttaa niiden kiillon sekä suojaa hiuksia ympäristön ja auringon haittavaikutuksilta.

39.90 €(Sis. Alv. 24%)

Hoitaa ja vahvistaa hiuksia sekä poistaa niiden pörröisyyttä. Koostumuksen luonnolliset molekyylit läpäisevät hiuksen pinnan ja kulkeutuvat sen ytimeen asti. Näin öljyhoito korjaa haaroittuneita latvoja sekä lisää hiusten kiiltoa, joustavuutta ja kosteutta.
Sopii myös erinomaisesti suojaamaan hiuksia ennen niiden kuivaamista ja sen jälkeen. Öljy myös lyhentää kuivaamiseen kuluvaa aikaa. Sitä voidaan myös lisätä parantamaan muiden hoito- tai muotoilutuotteiden tehoa.

Käyttö: Kun hiukset on pesty shampoolla ja hoito- aineella, ota muutama pisara öljyä käteesi ja levitä se tasaisesti kosteisiin hiuksiin. Muotoile tavalliseen tapaan.
Voit silottaa hiuksia ja suojata niitä ympäristötekijöiltä ottamalla muutaman pisaran öljyä käteesi ja levittämällä sen tasaisesti hiuksiin, erityisesti latvoihin.
Värjäyksen yhteydessä: Hoida hiukset ennen värin levittämistä lisäämällä tuotetta kaikkialle hiuksiin (älä huuhtele ennen vaalennus- tai väriaineen levittämistä). Voit myös lisätä 4–5 ml öljyhoitoa väriaineeseen ja värjätä hiukset tavalliseen tapaan. Tämä lisää hiusten kiiltoa, joustavuutta ja värin syvyyttä.


Tärkeimmät aineosat:

Vehnänalkioöljy – vehnänalkioöljyn proteiinit, mineraalit, välttämättömät rasvahapot ja vitamiinit ovat erittäin antioksidanttisia ja elvyttäviä. Hiukset imevät vehnänalkioöljyn helposti, se palauttaa hiusten kosteuden, antaa luonnollisen UV-suojan sekä parantaa hiusten kiiltoa, vahvuutta ja pehmeyttä.
Jojobasiemenöljy – jojobasiemenöljyn molekyylirakenne vastaa talia. Se läpäisee hiustupen ja vahvistaa hiuksia sisältäpäin. Se myös korjaa hydrolipidikalvon täyttämällä hiussuomujen pinnassa olevat halkeamat.

 

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös