Hiukset » Hiusöljyt ja seerumit » Kuivat, karheat ja vaurioituneet » amika: Heat Defense Serum 50ml

amika: Heat Defense Serum 50ml

Tuotekoodi 0853898003390

Seerumi joka suojaa hiuksia kuivaamisen ja lämpömuotoilun aikana sekä silottaa hiuksia.
 

34.90 €(Sis. Alv. 24%)

amika Heat Defense Serum suojaa hiuksia lämpömuotoilun ja kuivauksen aikana. Se suojaa kuumudelta ja estää hauraan hiuskuidun vaurioita. Ravinteikas eliksiiri hoitaa hiuksia muotoilun aikana ja muodostaa hiuksen ympärille suojakerroksen, joka pitää hiukset sileinä ja pehmeinä.
Hiuksista tulee luonnollisen pehmeät ja sileät ja ne on suojattu kosteutta vastaan.

Tärkeimmät aineosat;

Dekametyylisyklopentasiloksaani – erittäin kevyt silikoni, joka ei latista hiuksia. Hiuksista tulee kiiltävät, sileät ja helposti kammattavat. Suojaa lämpökäsittelyn aikana ja estää kosteuden haihtumista.
Silkoni – muodostaa hiuksen pintaa suojan, joka tasoittaa hiuksen pinnan ja antaa erinomaisen suojan pörrööntymistä vastaan. Suojaa lämpökäsittelyn aikana ja estää kosteuden haihtumista.

Käyttö: Ennen kuivaamista Ota 2–3 painallusta tuotetta käteesi, sekoita ja levitä kosteisiin hiuksiin tasaisesti. Muotoile haluamallasi tavalla.
Viimeistelyyn ota hiusten muotoilun jälkeen 1–2 painallusta tuotetta käteesi ja levitä tasaisesti kuiviin hiuksiin, erityisesti latvoihin lisäämään kiiltoa ja poistamaan pörröisyyttä.

Seerumin kaksi kuumuudelta suojaavaa aineosaa ovat silikonit: dekametyylisyklopentasiloksaani ja dimetikoni. Silikoneilla on alhainen lämmönjohtokyky. Tämä tarkoittaa sitä, miten nopeasti lämpö läpäisee ne.
Se suojaa hiuksia lämpövaurioilta hidastamalla hiuskuidun lämpenemistä. Hiuksen lämmittäminen hitaasti ja tasaisella lämpötilalla on hiukselle paljon hellävaraisempaa. Dimethicone on vähiten lämpöä johtava silikoni (paras) ja dekametyylisyklopentasiloksaani on lähes yhtä hyvä.


 

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös