Hiukset » Hiusöljyt ja seerumit » Kuivat, karheat ja vaurioituneet » Kerastase Aura Botanica Concentré Essentiel 50ml

Kerastase Aura Botanica Concentré Essentiel 50ml

Tuotekoodi 3474636471683

Ravitseva, aromaattinen hiusöljy kuiville, elinvoimattomille hiuksille ja kireälle hiuspohjalle. Luonnollisia ainesosia 99%.

40.00 €(Sis. Alv. 24%)

Ainutlaatuinen koostumus sisältää vastuullisesti tuotettuja kookospähkinä- ja arganöljyjä sekä makean appelsiinin eteerisiä öljyjä aromaattisen aistikokemuksen luomiseksi. Sisältää avocado-,  ja Jojobaöljyjä jotka lisäävät pehmeyttä ja kiiltoa hiukseen. Ravitsee syvävaikutteisesti ja tehostaa hiusten hehkua.

Luonnollisia ainesosia 99% Loput 1 % ovat tarpeellisia tuoksuun, koostumukseen ja stabiiliuteen liittyviä ainesosia.

Käyttö: Sekoitetaan Kerastase Aura Botanica Soin Fondamental -hoitoaineen kanssa täyteläisemmän hoitotuloksen saavuttamiseksi. Huuhdellaan vaikutusajan jälkeen hoitoaineseos hiuksista.

Voit käyttää tuotetta myös kuivan ja stressaantuneen hiuspohjan hoitoon levittämällä hiusöljyä muutama tippa hieroen päänahkaan. Levitä sitten kostea pyyhe hiusten ympärille ja käytä lämpöä joko saunoen tai föönaten. Hiuspohja pehmenee ja ja tuntuu elvytetyltä.

Erittäin kuville ja herkistyneille hiuksille käytä öljyhoitona ennen shampoopesua. Levitä öljyä kuivien hiusten pituuksiin ja latvoihin. Kiedo kostea pyyhe hiustesi ympärille ja lämmitä joko saunoen tai föönaten. Pese hiukset Kerastase Aura Botanica Bain Micellaire -shampoolla ja hoida Kerastase Aura Botanica Soin Fondamental -hoidolla.

 

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös