Toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Tuotteilla, joita löytyy varastosta on toimitusaika n. 2-4 arkipäivää.

Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle tilausvahvistuksessa. Tuote jälkitoimitetaan mahdollisimman pian.

Kaikki verkkokaupassa esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tilauksen maksettava summa määräytyy tilaushetken hintojen mukaan. Verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Tilaukset maksetaan normaalisti verkkopankissa omilla verkkopankkitunnuksilla tai osamaksulla. 


Ostaminen ei edellytä rekisteröitymistä. Onnistuneen tilauksen päättää tilausvahvistus, joka lähetetään automaattisesti tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistus kannattaa säilyttää. Tilausvahvistuksesta voi myöhemmin tarkistaa tilauksen tiedot. Kun tilaus on maksettu, se siirtyy käsiteltäväksi eikä tilausta voi enää muuttaa.

Verkkokaupalla on oikeus olla hyväksymättä tilausta syytä ilmoittamatta. Verkkokauppa pidättää oikeuden tilauksen perumiseen myös selvien hintavirheiden osalta. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa niin merkittävästi tuotteen oikeasta hinnasta, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys.

Ostamalla verkkokaupasta tilaaja hyväksyy, että verkkokauppa lähettää tilaajalle kirjepostia, sähköpostia tai tekstiviestejä tilaukseen, toimitukseen ja markkinointiin liittyvissä asioissa.

Postin pakettien säilytysajat 7 päivää (Paketit Postin palvelupisteestä ja automaateissa. Perille toimitettavat paketit ja kuljetusyksiköt, jotka on yritetty jakaa vastaanottajalle.)

Palautusoikeus

Tuotteilla on Suomen lain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Tuotteen ja pakkauksen on oltava avaamaton ja käyttämätön. Jos tuote on mielestäsi viallinen tai ei toimi oikein, ota viipymättä yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla asiakaspalvelu@hiustarvikkeet24h.fi. Lähetämme tarkemmat palautusehdot ja – ohjeet sähköpostilla.

« Sulje »