Hiukset » Tuotepakkaukset » Moroccanoil Treatment & Travelsize Lahjapakkaus

-42% Moroccanoil Treatment & Travelsize Lahjapakkaus

Moroccanoil Treatment & Travelsize Lahjapakkaus

Tuotekoodi 7290015877855

Lahjapakkauksessa hoitoöljy ylellistä Arganöljyä sisältävä hoitoöljy kaikille hiuslaaduille sekä kosteuttavat, matkakokoiset shampoo ja hoitoaine.

39.90 €69.00 €(Sis. Alv. 24%)

Moroccanoil Treatment hoitoöljy 100ml

-Ylellistä Arganöljyä sisältävä hoitoöljy kaikille hiuslaaduille. Ainutlaatuinen koostumus, joka sisältää runsaasti argaaniöljy-antioksidantteja. Se imeytyy välittömästi hiuksiin ja parantaa niiden muotoiltavuutta ja kiiltoa, antaen pitkään kestävää hoitoa ilman jäämiä.

Moroccanoil Hydrating Shampoo 70ml

-Kosteustasapainon palauttava shampoo kaikille hiustyypeille. Sisältää arganöljyä, A- vitamiinia, punalevää sekä ravinteita. Lisää hiuksen elastisuutta ja hidastaa hiuksen ikääntymistä. Sulfaatiton, fosfaatiton ja parabeeniton koostumus. Sopii hyvin värjätyille hiuksille.

Moroccanoil Hydrating Conditioner 70ml

Kosteuttava hoitoaine kaikille hiuksille. Sopii hyvin myös värjätyille ja käsitellyille hiuksille. Sisältää arganöljyä, A- ja E-vitamiinia, punalevää ja ravinteita, jotka palauttavat kosteutta ja hidastavat hiuksen ikääntymistä. Lisää hiuksen kiiltoa ja sileyttä. Sulfaatiton, fosfaatiton ja parabeeniton koostumus.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös