Hiukset » Tehohoidot » Normaalit hiukset » BC Oil Miracle Brazilnut Oil Pulp Treatment 150ml

-14% BC Oil Miracle Brazilnut Oil Pulp Treatment 150ml

BC Oil Miracle Brazilnut Oil Pulp Treatment 150ml

Tuotekoodi 4045787367126

Parapähkinätehohoito kaikille hiuslaaduille. Erittäin hoitavalla koostumuksella on loistavia kosteuttavia hyötyjä, antioksidanttisia ominaisuuksia ja se sisältää UV-suojan.

15.00 €17.50 €(Sis. Alv. 24%)

Innovatiivinen arganpähkinän kuorirouhe poistaa hiuksista hellävaraisesti epäpuhtauksia, jolloin lopputuloksena on terveen näköiset hiukset upealla kiillolla.

Käyttö: Työstä pyyhekuivien hiusten pituuksiin ja latvoihin. Kampaa hiukset tasaisen levittymisen takaamiseksi. Anna vaikuttaa 5–10 minuuttia. Huuhtele huolellisesti. Käytä 1–2 kertaa viikossa.

Kaikille, jopa värikäsitellyille, hiustyypeille

BC Oil Miracle on hemmotteleva öljyhoito-ohjelma kaikille, jopa värikäsitellyille, hiustyypeille.

Amazonin tarkimmin varjeltu salaisuus, parapähkinäöljy, on uutettu hienovaraisesti yhden Etelä-Amerikan suurimman puun siemenistä.

Tuotesarja on suunniteltu antamaan hiuksille erinomaista hoitotehoa, upeaa kiiltoa ja taipuisuutta samalla tuoden värille kauniin hehkun kuormittamatta hiuksia. Monitehoisen koostumuksen pääainesosa parapähkinäöljy yhdistettynä hitaasti vapautuvaan mikrokapseloituun tuoksuun ja UV-suojaan tarjoaa ainutlaatuisen kaikkia aisteja hemmottelevan kokemuksen.

PARAPÄHKINÄÖLJY-YHDISTE

Parapähkinäöljy

Parapähkinäöljy tunnetaan ylellisistä hoitavista proteiineistaan, hivenaineistaan ja Omega 3 & 9 -rasvahapoistaan. Hiustenhoitotuotteissa parapähkinäöljy täyttää hiusrakenteen huokoisia kohtia silottaen hiusten karkeutta, tarjoten erittäin kosteuttavia ominaisuuksia ja upeaa kiiltoa. Yhdisteessä on paljon seleeniä ja E-vitamiinia, jotka toimivat antioksidantteina ja suojaavat hiuksia vapailta radikaaleilta. 

MICRO-ENCAPSULATED-TEKNOLOGIA

Micro-encapsulated-teknologia

Uusimman Micro-Encapsulated Fragrance -teknologian ansiosta tuoksua vapautuu jopa 24 tuntia pitkäkestoisemman aistillisen kokemuksen takaamiseksi. 

UV-SUOJA

UV-suoja

UV-suoja suojaa hiuksia vahingoittavalta UV-säteilyltä säilyttäen värin kirkkauden ja vähentäen hiusten vaurioitumista.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös